back

Gold Souk

Dubai Festival City

This exclusive unit, located within a new development in Dubai, was designed to represent the traditional souk in a contemporary manner. Situated over two levels with a VIP entrance on the ground floor, connected to the shopping mall on the first floor by an escalator, the design creates two individual areas, each with its own atmosphere. The unusual shape of the vitrines and lighting are designed to give an ‘Arabian Nights’ ambiance on the lower floor. There are individual retail units around the perimeter of the two spaces, with a free standing counter display in the middle. A feature of the display is the “stepped” ceiling in shades of blue, including special backlit glass features suspended centrally from the ceiling.

Completed 2009

Gold Souk
Gold Souk
Gold Souk
Gold Souk
Gold Souk